Har du riktig læringsplattform?

Læringsplattform

På tide å sette læring i fokus?

Når du hører ordet «læring», hva tenker du da? Ser du for deg et trangt møterom med en uinspirerende foredragsholder som snakker om noe som egentlig ikke angår deg? Eller ser du for deg noe nytt og spennende – en arbeidshverdag fylt med relevante kurs og læringsmuligheter, som gjør deg til en glimrende arbeidstaker og en inspirerende kollega?

Sannheten er at en skreddersydd læringsplattform kan være nøkkelen til utviklingen av både dine ansatte og din bedrift. Læring er ikke bare viktig – det er helt avgjørende for at bedrifter skal utvikle kompetanse, vokse, tiltrekke seg topptalenter og oppnå bedre resultater. En god læringsplattform er rett og slett en essensiell del av din HR-verktøykasse.

Læring som en del av bedriftskulturen

Tenk deg en arbeidsplass der læring er en naturlig del av hverdagen – hvor ansatte samles for å dele kunnskap, inspirere hverandre og oppdage nye ferdigheter. I en slik kultur blomstrer kreativitet og samarbeid, og ansatte føler seg verdsatt og motivert. Bedrifter som gjør læring til en del av sin bedriftskultur, skiller seg rett og slett ut fra mengden! De tiltrekker seg ikke bare de beste talentene, men de klarer også å beholde dem ved å tilby spennende utviklingsmuligheter.

Har du noen gang tenkt på hvordan en kultur som fremmer læring kan gi både enkeltpersoner og organisasjoner en fordel? Med en robust læringsplattform på plass, lar du dine ansatte vokse i rollene sine, bli mer engasjerte, samtidig som de bidrar til at selskapet ditt når nye høyder.

Generasjon Z og fremtidens arbeidsplass

Forestill deg en ny generasjon arbeidstakere på vei inn i arbeidslivet, fulle av energi og forventninger. Generasjon Z er ikke som tidligere generasjoner med arbeidstakere – de har vokst opp med teknologi og de har helt andre forventninger til hvordan de ønsker å lære og utvikle seg. For dem handler ikke læring om triste klasserom eller kjipe PowerPoint-presentasjoner. De ønsker fleksible læringsmuligheter som er tilgjengelige når som helst og hvor som helst, rett fra mobilen, nettbrettet eller PC-en.

Hvis du vil tiltrekke deg og beholde denne generasjonen, må du møte dem der de er. Dette betyr at du må tilby læring som er digital, dynamisk og tilpasset nettopp deres behov og forventninger. Ved å investere i et moderne læringssystem, legger du til rette for at denne nye generasjonen kan vokse, samtidig som de bidrar til din bedrifts vekst og fremtid.

Velg en moderne læringsplattform

Velg en digital læringsplattform som gjør hverdagen enklere for både deg og dine ansatte – en løsning som gir tilgang til spennende kurs, kunnskapsdelingog sertifiseringer når som helst og hvor som helst, enten dere sitter på kontoret eller er på farten. Når du velger en slik plattform kan du skreddersy læringsopplevelser som passer til den enkeltes behov, bedriftens strategiog arbeidsoppgaver, samtidig som det oppleves som både relevant og inspirerende.

Når læring blir lett tilgjengelig og tilpasset hver enkelt, vil du ikke bare se økt kompetanse blant dine ansatte – du vil også merke en klar forbedring i produktiviteten, regeletterlevelse (compliance) og bedriftens økonomiske resultater. Dette er investeringer som gir målbare gevinster, både på kort og lang sikt.

En komplett læringsstrategi – tilpasset deg

Med SAP SuccessFactors Learning får du et komplett LMS-system for læring i din bedrift. Med plattformen som utgangspunkt bygger du en solid læringsstrategi som ikke bare er enkel å følge, men som også gir merkbare gevinster. Enten det er e-læring, klasseromsundervisning, nettseminar, opplæring på arbeidsplassen (on the job training) eller sertifiseringer – alt kan skreddersys dine ansatte.

Og gevinstene? Bedrifter som satser på læring ser en økning i produktivitet på 17 %, 20 % høyere salg og 21 % høyere lønnsomhet. Med andre ord – læring lønner seg!

Les mer om læring her>>