VI HAR SAMLET ALLE VÅRE WEBINARER

Slik finner du enkelt utdypende informasjon om alt fra de ulike modulene i SAP SuccessFactors til hvordan du flytter din SAP onprem løsning til skyen.

Enjoy :)

CTA webinar bibliotek ipad

Har dere alle masterdataene dere trenger i ett system? Og er det enkelt for HR å finne de dataene de trenger? Kan lederne dine se informasjonen de trenger om sine ansatte? Og kan den ansette selv oppdatere informasjon som «nærmeste pårørende», «adresse» osv?

Se webinaret
onboarding

Det å ha gode rutiner for å ønske nyansatte velkomme, er så mye mer enn en felles lunsj og en Powerpointpresentasjon av bedriftens visjon. Onboardingsprosessen kan faktisk begynne i det ansettelseskontrakten er signert. Slik sørger du for at ditt nyansatte talent føler seg både forberedt og ivaretatt allerede før første arbeidsdag.

se webinaret
rekruttering 1

Hvor mye tid bruker du på en rekruttering? Og synes du det er vanskelig å finne de virkelig gode talentene, de aller beste hodene, de som virkelig vil gjøre en forskjell for selskapet ditt? Feilansettelser er både dyrt og tidkrevende, og dårlige rekrutteringsrutiner er en av hovedårsakene til at dette skjer.

se webinaret
laering

Visste du at bedrifter som setter læring på agendaen utklasser sine konkurrenter, både ved å tiltrekke seg de beste talentene i bransjen og ved å oppnå bedre resultater?

SE WEBINARET
etterfolgerplanlegging

Hva skjer når nøkkelpersoner i din bedrift slutter? Dette er sannsynligvis ikke noe du liker å tenke på, men det å ha en prosess for både styring av etterfølgelse og medarbeiderutvikling kan faktisk øke motivasjonen til dine ansatte.

SE WEBINARET
kompensasjon

Kunne du tenke deg en enklere, sikrere og mer nøyaktig kompensasjonsprosess? Ved å ta i bruk SAP SuccessFactors Compensation får du nettopp dette.

Bygg en prestasjon og belønningskultur i din bedrift, ved å koble dine medarbeideres prestasjoner sammen med belønning, på en objektiv måte.

SE WEBINARET
mal og medarbeider

Det å få alle ansatte til å jobbe i samme retning kan være en utfordring, og det å få alle de ansatte til å se at din bedrifts mål til syvende og sist også er deres mål, er ikke bestandig like enkelt.

For hvordan kan vi forvente at en ansatt ser at hens daglige innsats spiller inn på bedriftens endelige resultater, hvis vi ikke viser det?

SE WEBINARET
kompensasjon 1

Lurer du på hva som ligger i Successfactors Employee Central Payroll?

Hvordan fungerer det og hva ligger i løsningen? Vil du gjerne vite hvordan det fungerer, sammenlignet med SAP HCM Lønn?

SE WEBINARET
rapportering

Synes du HR- og lønnsrapportering er utfordrende? Eller tidkrevende? Ta det med ro – vi har løsninger som hjelper deg med nettopp dette.

SE WEBINAERT
til cloud
På et tidspunkt bør (eller vil) alle SAP onprem-kunder flytte sine lønnsløsninger over i skyen. Lurer du på hvordan du skal få dette til?
SE WEBINARET
peopledoc

Forenkle administrasjon av din bedrifts HR-dokumenter, på en trygg og effektiv måte. Samle og sentraliser alle dokumenter, reduserer papirrelaterte kostnader samtidig som brukeropplevelsen tas til et helt nytt nivå.

SE WEBINARET